Kof-Kiss Nikoletta +36309941163 Simon Péter +36209739372

Elérhetőségek

MEDIO-TECH

Cím: 9700 Szombathely,
Körmendi út 92.
Telefon:
+36209739372

Mobil:
+36309941163
E-mail:
mediotech@medio-tech.hu
Ügyfélfogadás

Ügyfélfogadás

H-Cs:  8:00 - 16:00
P:       8:00 - 13:30Minőségpolitika


A MEDIO TECH Környezetvédelmi és Szolgáltató KFT. 5 éve áll partnerei rendelkezésére környezetvédelmi szolgáltatásaival. A jogi kötelezettségek és társadalmi elvárások teljesítése érdekében működünk közre, magas színvonalon ellátva feladatainkat. Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások minőségével megbízónk elégedett legyen, és az ő elégedettségével hírnevünket, partneri körünket egyaránt szélesítsük. Laboratóriumunk az  MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabványnak megfelelő irányítási rendszert dolgozott ki és működtet. Elkötelezettek vagyunk a  rendszer további folyamatos fejlesztésére, hogy az irányítási rendszer eredményességét növeljük.

Szolgáltatásaink folyamatos bővítésével és fejlesztésével a ránk bízott környezetvédelmi projektek minél teljesebb lebonyolítására törekszünk. Vállalásaink során elsősorban mérnöki segítséget és szakmai támogatást nyújtunk megrendelőinknek, beleértve a környezeti mintavételezést és mérést.
A rendelkezésre álló erőforrások célszerű felhasználásával és munkatársaink tudásának folyamatos bővítésével biztosítjuk a szükséges eszközállományt és tudásbázist a feladatok elvégzéséhez.
Vevőink megelégedettségének növelése, valamint filozófiánk alátámasztásának érdekében minőségirányítási rendszert működtetünk, amit folyamatosan fejlesztünk, eleget téve az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabványban meghatározott feltételeknek és előírásoknak.

Fenti vállalások zálogaként az alábbiakat kívánjuk teljesíteni:

Biztosítjuk, hogy a környezeti mintavételi és mérési munkát megfelelő képzettséggel és gyakorlattal rendelkező személyzet végezze.
Munkánk során nyomon követjük és betartjuk a kapcsolódó hazai és nemzetközi vizsgálati előírások változásait, és azokat a minőségi munka javítása és a minőségügyi rendszer fejlesztése érdekében felhasználjuk.
A Vezetőség filozófiája szerint a minőség egyik záloga a munkatársakban rejlik, így számukra megfelelő munkakörnyezetet és továbbképzési lehetőségeket ajánlunk.
Vállaljuk a minőségügyi rendszer jó működését a műszer- és eszközfejlesztéshez szükséges anyagi fedezet megteremtésével.
A műszerek és berendezések számára a működéshez megfelelő környezeti feltételeket teremtünk.
A mintavételek és mérések megbízhatósága érdekében garantáljuk, hogy függelmi vagy egyéb ráhatással befolyásolhatók ne legyenek illetve, hogy a műszaki ítélet pártatlan, független és tisztességes legyen.
Szándékaink és elkötelezettségünk szerint megfelelünk az érdekelt szabályozó és tanúsító szervezet jogos igényeinek.
Munkánk végzése során a hatályos jogi előírásokat és a titoktartás szabályait betartjuk. Feladatainkat és kötelezettségeinket részrehajlás nélkül, ezen szabályoknak megfelelően teljesítjük.
Elvárjuk és egyben lehetőséget adunk rá, hogy szervezetünk munkatársai ismerjék a megbízói és jogszabályi követelmények teljesítésének fontosságát, továbbá tisztában legyenek politikánkkal és a minőségirányítási rendszerünkben foglaltakkal.
Vállaljuk, hogy a minőségirányítási rendszer megfelelő működését változó környezetünkben, a módosítások tervezése és bevezetése esetén is fenntartjuk.

Kof-Kiss Nikoletta                                          Simon Péter

Ügyvezető I.                                                   Ügyvezető II.
Vissza az előző oldalra!
MEDIO-TECH - Magyar